Het nieuwe jaar, een wereld van verschil!

2017 is al 14 dagen oud! Voor iedereen de beste wensen!

Het nieuwe jaar begint vaak  van ”Ok het afgelopen jaar ging niet zo goed het komende jaar zal het vast beter gaan”. Of “nieuwe ronde, nieuwe kansen”. En niet te vergeten de “goede voornemens”. Je zal vast één of meerdere hebben gehoord aan het begin van vorige week. Nog 50 weken, dan hoor je ze allemaal weer :-).

Mijn jaar begint dit keer rustig, maar wel in de kou en de natte sneeuw. Vorig jaar kan ik mij herinneren was het wat aangenamer met 32 + graden. We hadden nog een fotoshoot van mijn zoontje op het strand van Cas Abou op het heerlijke eiland Curaçao. Hij werd gefotografeerd voor het merk Born To Be Famous. Super leuke ervaring en mochten een leuk pakje mee naar huis nemen.

Maar de dag erna werd mijn zoontje goed ziek, hoge koorts van 42 graden. Wij waren ook nog niet zo heel lang terug uit Kenia van vakantie, dus wij en de dokter dachten gelijk aan Malaria wat daar in bepaalde gebieden voorkomt. Dus het werd even voor een week een gekkenhuis, ziekenhuis in en uit en wel 5 keren bloed geprikt. Elke dag konden we terug komen om nog wat bloed te laten afnemen. Op één of andere manier deden de doktoren in het ziekenhuis hun werk niet goed, want ze hadden voor de test van Malaria vers bloed nodig, maar dan was het bloed toch even een dagje blijven liggen. Ik vond het super sneu voor mijn zoontje die was toen pas 2 jaar oud en hij begreep er niks van. Maar gelukkig is alles goed gekomen, de koorts zakte vanzelf na een paar dagen weg. Het ziekenhuis heeft eigenlijk niks voor ons kunnen betekenen, alleen het feit dat we daar vijf dagen achter elkaar hele dagen daar aanwezig waren.

Dus nu 2017 in Nederland in de kou en natte sneeuw. Vanochtend mijn zoontje op de fiets weggebracht naar de opvang en het ging tekeer wind en sneeuw dus was ff hard trappen. Ik maakte me zorgen om hem dus ik vraag “gaat alles goed”? Hij geeft geen antwoord, dus ik doe mijn capuchon af en ik kijk naar achteren, meneer zit rustig met zijn tong naar buiten de sneeuw op te vangen, hij had het reuze naar zijn zin achter op de fiets. Waar moeders zich ook druk  om kunnen maken. De kids doen dat niet zo snel en zo vaak :-). Op de terugweg was het nog steeds aan het sneeuwen, dus heb mezelf eenmaal thuis getrakteerd op droge en warme kleding en een lekker kop thee.

Wat is mijn leven in één jaar veranderd!

Van minimale kleding aan mijn lichaam, naar hoeveel kleding moet ik nu dragen? Van drie jaar lang geen thee te hebben gedronken vanwege de hitte, naar snakkend naar een kopje warme thee. Maar ik geniet van elk minuut!

2017 is goed en rustig begonnen voor mij en ik zal eindelijk dit jaar weer alle jaargetijden meemaken. Ik kan niet wachten ;-).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s